Història

Eurogine es va fundar fa més de 30 anys amb l'objectiu de desenvolupar i fabricar per al mercat nacional productes destinats a la contracepció i a la planificació familiar, així com a l'exploració, el diagnòstic i la cirurgia ginecològica, especialitzant-se ja llavors en el desenvolupament i la fabricació de Dispositius Intrauterins d'acció mecànica i convertint-se així en la única empresa nacional fabricant de DIUs. Des de l'inici va ser pionera en el seu disseny i fabricació i l'any 1998 va desenvolupar el DIU GOLD T® amb la col·laboració del CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial) i la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), l'únic DIU al món amb espiral de coure i nucli d'or.

El significatiu creixement nacional va portar a la companyia a l'important repte de l'expansió internacional. Els diferents models de DIUs, com són els models Eurogine® T, Àncora i el prestigiós GOLD T® es troben actualment en més de 50 països d'Europa, Àsia, Llatino Amèrica i Àfrica.
 
Eurogine subministra els productes ginecològics i dispositius contraceptius més avançats tecnològicament amb el desig de satisfer les exigències de professionals i pacients, professionals tant nacionals com de la resta del món que coneixen avui els productes d'Eurogine i que són prescrits amb total garantia i satisfacció.
 
Així com des dels seus inicis, Eurogine segueix mantenint com a objectiu principal el mantenir els criteris d'innovació i d'especialització per a tenir cura de la salut i el benestar de la dona.
 
El 2015 Eurogine ha finalitzat el trasllat de les seves instal·lacions amb la inauguració d'un nou edifici on s'ubiquen les mateixes. Aquest nou edifici disposa de les instal·lacions necessàries per a assolir l'objectiu principal de la companyia així com per a complir més estrictament amb la normativa aplicable en aquest sector, ampliant la tecnologia aplicada a l'emmagatzematge, la producció, el control de qualitat, el laboratori d'R+D+i, sense oblidar la gestió i l'administració, la distribució i la logística. En aquest sentit, Eurogine compta amb una sala blanca classe ISO 7 validada i certificada per a la fabricació dels seus Dispositius Intrauterins Contraceptius i altres articles, a la qual se li realitzen controls periòdics tant a nivell funcional com microbiològic. L'esterilització dels productes es realitza mitjançant el mètode d'òxid d'etilè amb un procés validat i dut a terme per una empresa subcontractada especialitzada i certificada. Així mateix els lots de fabricació es controlen microbiològicament per un laboratori extern acreditat. I tot això perquè Eurogine creu que la qualitat i l'estricte compliment de la normativa són fonamentals en qualsevol procés productiu i comercial.

 

C. Raurell 21-29, Nave 3
08860 Castelldefels · Barcelona (Spain)

Horari d´atenció telefònica:
Dilluns a dijous: 08:00 a 16:15
Divendres: 08:00 a 14:30
+34 93 630 43 45

 

© 2024 EUROGINE, S.L.- Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 20.995, Folio 131 Hoja b-14.915, Insc. 1ª B59608919
Tots els drets reservats