Història

EUROGINE es va fundar fa més de 30 anys amb l'objectiu de desenvolupar i fabricar per al mercat nacional productes destinats a l'anticoncepció i a la planificació familiar, així com a l'exploració, el diagnòstic i la cirurgia ginecològica, especialitzant-se ja aleshores en el desenvolupament i la fabricació de dispositius intrauterins anticonceptius amb coure i convertint-se així en l'única empresa nacional fabricant de DIUs. Des de l'inici va ser pionera en el disseny i la fabricació, i l'any 1998 va desenvolupar el DIU GOLD T® amb la col·laboració del CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial) i la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), l'únic DIU en el món amb filferro de coure amb nucli d'or.

El significatiu creixement nacional va portar la companyia a l'important repte de l'expansió internacional. Els diferents models de DIUs, com són els models Eurogine® T, Àncora 375 i el prestigiós GOLD T® es troben actualment en més de 50 països d'Europa, Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica.

EUROGINE subministra els seus productes amb la convicció de satisfer les exigències de professionals, tant nacionals com de la resta del món, que avui coneixen els productes d'EUROGINE i que són prescrits amb total garantia i satisfacció.

Així com des dels seus inicis, EUROGINE continua mantenint com a objectiu principal mantenir els criteris d'innovació i d'especialització per tenir cura de la salut i el benestar de la dona.

El 2015 EUROGINE ha finalitzat el trasllat de les instal·lacions amb la inauguració d'un nou edifici on s'ubiquen les mateixes. Aquest nou edifici disposa de les instal·lacions necessàries per assolir l'objectiu principal de la companyia, així com per complir més enllà de la normativa aplicable a aquest sector, ampliant la tecnologia aplicada a l'emmagatzematge, la producció, el control de qualitat, el laboratori d'R+D+i, sense oblidar la gestió i l'administració, la distribució i la logística. En aquest sentit, EUROGINE compta amb una sala blanca classe ISO 7 validada i certificada per a la fabricació dels seus DIUs, a la qual es fan controls periòdics tant a nivell funcional com microbiològic. L'esterilització dels productes es fa mitjançant el mètode d'Òxid d'Etilè amb un procés validat i dut a terme per una empresa subcontractada especialitzada i certificada. Així mateix, els lots de fabricació es controlen microbiològicament per un laboratori extern acreditat. I tot això perquè EUROGINE creu que la qualitat és fonamental en qualsevol procés productiu i comercial.

C. Raurell 21-29, Nave 3
08860 Castelldefels · Barcelona (Spain)

Horari d´atenció telefònica:
Dilluns a dijous: 08:00 a 16:15
Divendres: 08:00 a 14:30
+34 93 630 43 45

 

© 2024 EUROGINE, S.L.- Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 20.995, Folio 131 Hoja b-14.915, Insc. 1ª B59608919
Tots els drets reservats