Avís Legal

De conformitat amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de "Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI)", posem en el vostre coneixement la següent informació:

EUROGINE S.L. és la titular del portal web www.eurogine.com,  està domiciliada a C. Raurell 21-29, Nau 3 · 08860 Castelldefels · Barcelona (Spain), NIF B59608919, i és l'encarregada de l'explotació, gestió i funcionament del portal web esmentat anteriorment.

Si voleu contactar amb EUROGINE S.L. podeu fer-ho mitjançant correu postal a l'adreça esmentada al paràgraf anterior o bé a través del correu electrònic eurogine@eurogine.com

CONCEPTE D'USUARI
La utilització del portal web atribueix la condició d'Usuari i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per EUROGINE S.L. en el mateix moment en què l'Usuari accedeixi a la web. En conseqüència, l'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la web ja que pot patir modificacions.

INFORMACIÓ SOBRE ELS VINCLES “LINKS”
EUROGINE S.L. no es fa responsable de les webs no pròpies o de tercers a les quals es pot accedir mitjançant vincles "links" o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers.
Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i EUROGINE S.L. no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un vincle aliè a la web de www.eurogine.com ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivats de l'ús o mal ús d'un vincle o de la informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés o de l'ús o mal ús d'un vincle, tant en connectar al portal web www.eurogine.com com en accedir a la informació d'altres webs des del mateix portal web.

RENÚNCIA I LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT
La informació i els serveis inclosos o disponibles a través de les pàgines web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica s'incorporen canvis en la informació continguda. EUROGINE S.L. pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o en els continguts.
També s'adverteix que els continguts d'aquesta web, tenen finalitat informativa quant a l'oferta de serveis i tarifes segons el previst en el present Avís Legal i la resta de textos legals del present portal web.

INFORMACIÓ SOBRE L'EXENCIÓ DE TOTA RESPONSABILITAT DERIVADA D'UNA FALLIDA TÉCNICA I DE CONTINGUT
EUROGINE S.L. declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferits a Internet, qualevol que en sigui la seva causa.
Així mateix, EUROGINE S.L. no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d´aquestes caigudes, suspensions temporals del fluïd elèctric o de qualsevol altre tipus.
EUROGINE S.L. no declara ni garanteix que els serveis o continguts no siguin interromputs o que estiguin lliures d´errors, que els defectes siguin corregits o que el servei o el servidor que els posa a disposició estigui lliure de virus o altres components nocius, sense perjuici que EUROGINE S.L. realitza els seus millors esforços per a evitar aquests tipus d´incidents. En cas que l´Usuari prengués determinades decisions o realitzés accions en base a la informació inclosa en qualsevol dels “websites”, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts.

INFORMACIÓ RELATIVA A LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
1. L'estructura, el disseny i la forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual titularitat d´EUROGINE S.L.
2. Estan prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública, la posada a disposició del públic i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, parcial o total dels elements referits en l'apartat anterior. Aquests actes d'explotació només podran ser realitzats en virtut d'autorització expressa d´EUROGINE S.L. i que, en tot cas, hauran de fer referència explícita a la titularitat dels citats drets de propietat intel·lectual d´EUROGINE S.L.
3. Només està autoritzat per a l'ús privat del material documental elaborat per EUROGINE S.L.. En cap cas, podrà suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.
4. Excepte autorització expressa d´EUROGINE S.L. no es permet l'enllaç a "pàgines finals", el "frame" i qualsevol altra manipulació similar. Els enllaços han de ser sempre a la pàgina principal o "home page" www.eurogine.com
5. Els signes distintius (marques, noms comercials) d´EUROGINE S.L., estan protegits per drets de propietat intel·lectual, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualsevol d'aquests, excepte autorització expressa i per escrit d´EUROGINE, S.L.

COMPRA ON-LINE SEGURA
La seguretat és una prioritat per a EUROGINE S.L. per la qual cosa es realitza el màxim esforç per a assegurar-se que el procés de transaccions sigui segur i que la vostra informació personal estigui a bon resguard:
No Compartiu dades personal
Identifiqueu els Correus Electrònics Falsos (intents de'spoofing' o'phishing')
Comuniqueu els Intents de'phishing'
Sempre efectueu els vostres pagaments mitjançant els mitjans de pagament d´EUROGINE S.L.


NO COMPARTIU LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL
EUROGINE S.L. mai no us enviarà un correu electrònic ni us trucarà per telèfon per demanar-vos que reveleu o verifiqueu la contrasenya del vostre compte a EUROGINE S.L. ni els vostres números de compte bancari o targeta de crèdit, ni cap altre tipus d'informació personal. En cas que algú es posés en contacte amb vos o de rebre un correu electrònic no sol·licitat que us demanés alguna de les dades anteriors, no respongueu i comuniqueu-ho immediatament a EUROGINE S.L. per a què procedeixi a la investigació de l'incident

IDENTIFIQUEU ELS CORREUS ELECTRÒNICS FALSOS (intents de ´spoofing´ o ´phishing´) Ignoreu tot correu electrònic que rebeu en el qual us demanin informació personal o que us redirigeixi a una altra pàgina web que no sigui propietat d´EUROGINE S.L. o de societats del seu grup, o en el qual us demanin que pagueu fora dels mitjans de pagament PAYPAL, TARGETA DE CRÈDIT o TRANSFERÈNCIA, ja que podria ésser un intent de suplantació de personalitat ('spoofing' o'phishing') i haureu; de considerar-ho fraudulent.
EUROGINE S.L. utilitza el domini "eurogine.com" per als seus correus electrònics. Si rebeu un correu electrònic amb un format diferent, com per exemple: eurogine-security@hotmail.com, podeu estar segur que és un correu fals.
Alguns correus electrònics que practiquen phishing contenen enllaços a llocs web que utilitzen la paraula "eurogine" en la seva URL però que us dirigiran a un lloc web completament diferent. Si desplaceu el ratolí per sobre de l'enllaç podreu veure l'URL associat que probablement tindrà un format diferent a les enllaçades en els llocs web autèntics d´EUROGINE S.L.
Si tot i així feu clic en un correu electrònic que practica phishing i sóu redirigit a una pàgina que s'assembli a "El seu Compte" o a qualsevol que us demani verificar o modificar la vostra informació personal, ignóreu-la i considéreu-la com fraudulenta.

COMUNIQUEU ELS INTENTS DE ´phishing´ Envieu un correu electrònic a l'adreça eurogine@eurogine.com i adjunteu el correu electrònic que considereu fals. En l'adjuntar aquest correu electrònic fraudulent esteu; ajudant EUROGINE S.L. a localitzar el seu origen.
Si no podeu adjuntar el correu electrònic fals reenvieu-lo a eurogine@eurogine.com i incloeu la major quantitat d'informació possible sobre el mateix.

SEMPRE EFECTUEU ELS VOSTRES PAGAMENTS MITJANÇANT ELS MEDIS DE PAGAMENT D´EUROGINE S.L. 
Els pagaments realitzats a través de TARGETA DE CRÈDIT o TRANSFERÈNCIA són segurs, estan garantits, i són els únics mitjans de pagament autoritzats i reconeguts per a comprar productes a EUROGINE S.L.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

EUROGINE manté una estricta política de confidencialitat de les dades personals dels seus usuaris. La política de privacitat s'estén a tot el que fa referència a la recollida i l'ús de la informació facilitada a través d'internet.

En matèria de protecció de dades, EUROGINE aplica el Reglament General de Protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016).

Per a més informació sobre aquest tema, així com per conèixer tots els drets que li assisteixen respecte de les seves dades personals, li recomanem visiti la Política de Privacitat d'aquest lloc web.

C. Raurell 21-29, Nave 3
08860 Castelldefels · Barcelona (Spain)

Horari d´atenció telefònica:
Dilluns a dijous: 08:00 a 16:15
Divendres: 08:00 a 14:30
+34 93 630 43 45

 

© 2024 EUROGINE, S.L.- Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 20.995, Folio 131 Hoja b-14.915, Insc. 1ª B59608919
Tots els drets reservats