Dilatadors vaginals progressius Donea®

Dilatadors vaginals progressius Donea®

Publicat 02/09/2009

Generalment, la resposta sexual femenina està fortament condicionada per factors psico-emocionals i afectiu-relacionals.


Segons la Declaració dels Drets Sexuals «La sexualitat és una part integral de la personalitat de tot ésser humà. El seu desenvolupament ple depèn de la satisfacció de necessitats humanes bàsiques com el desig de contacte, intimitat, expressió emocional, plaer, tendresa i amor». Generalment, la resposta sexual femenina està fortament condicionada per factors psico-emocionals i afectiu-relacionals. Quan es produeixen alteracions d'algun tipus en algun d'aquests factors, la resposta sexual de la dona (desig-excitació-orgasme), es pot veure afectada, ja sigui de forma passatgera o permanent.
 

De forma majoritària, les consultes per disfuncionalitat solen ser degudes a certa o total inhibició del desig sexual i, en menor percentatge, a Vaginisme o Disparèunia.
 

Els Dilatadors Vaginals Progressius  donea® d'Eurogine estan especialment dissenyats per a ajudar en les teràpies orientades a tractar el Vaginisme o la Disparèunia, mitjançant exercicis dirigits per professionals i/o terapeutes per a aconseguir l'eliminació total de dolors, molèsties o contraccions involuntàries dels músculs de la vagina que impedeixen a la dona gaudir d'una relació sexualment satisfactòria i total.

Tanmateix, pel seu especial i cuidat disseny de línies i tacte suau, i per la seva aparença realista i lleugerament flexible sense caure en la línia de les joguines eròtiques, els Dilatadors Vaginals Progressius donea® d'Eurogine estan també indicats per al tractament de patologies relacionades amb el rebuig físic al penis degut a factors psicològics de diversa índole.