Patrocini del protocol anticoncepció intrauterina

Patrocini del protocol anticoncepció intrauterina

Publicat 13/01/2009

EUROGINE és soci col·laborador de la SEGO i a més a més patrocina el protocol Anticoncepció Intrauterina.


El gener de 2009, EUROGINE, mitjançant un acord amb DOCTORACTIVE, ha iniciat el patrocini del protocol «Anticoncepció Intrauterina». EUROGINE és soci col·laborador de la SEGO i a més a més patrocina el protocol «Anticoncepció Intrauterina», publicat el 2006 i fruit de les conclusions de la conferència de Consens sobre Anticoncepció Intrauterina organitzada per la SEC (Societat Espanyola de Contracepció) a Altea (Alacant), disponible a la plataforma proSEGO, fent partícips a tots els ginecòlegs enregistrats d'aquest patrocini.

La plataforma proSEGO, és el nou sistema avançat d'allotjament i gestió del coneixement, àgil i de fàcil maneig, que conté tota la informació relativa als protocols, guies d'actuació clínica, documents de consens, fitxes tècniques i consentiments informats, així com tots els serveis relacionats amb ells.

Tota la informació posada a disposició és generada, supervisada i consensuada des de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia, relativa a la pràctica clínica de la especialitat.