Eurogine entrega donatiu a Metges del Món

Eurogine entrega donatiu a Metges del Món

Publicat 02/03/2018 10:18:17

“Muchísimas gracias por recibirme ayer con tanto cariño y amabilidad. Fue una experiencia preciosa el conocer personalmente una empresa y un equipo de profesionales tan comprometidos”
Susana
 
El passat 24 de gener, Eurogine va rebre la visita de Na Susana Atienza, Directora de Màrqueting i Captació de Metges del Món. Va resultar ser una reunió molt agradable, distesa i amena, en la qual es van comentar els aspectes sobre salut sexual i reproductiva sobre els quals Metges del Món treballa sobre el terreny. Però també en aquesta visita, Eurogine va fer lliurament del donatiu al qual s'havia compromès amb Metges del Món arran de la signatura d'un conveni de Col·laboració en el passat mes d'Agost.
Amb aquest donatiu Metges del Món ha iniciat un pla d'acció que consisteix en la rehabilitació d'un centre d'informació i sensibilització en matèria de salut sexual i reproductiva i planificació familiar per a joves, adolescents i dones a Senegal, en coordinació amb el Ministeri de salut del país.
Aquests centres són espais integrats en els recursos sanitaris i coordinats per associacions locals de dones i joves per afavorir la informació i atenció incloent continguts de prevenció de malalties de transmissió sexual, planificació familiar, etc.
En aquest cas, el pla d'acció que es farà amb el donatiu d’Eurogine, es realitzarà en el Districte de Salut de Pikine, sub-districte de Mbao, a Senegal. Es tracta d'una zona peri-urbana de Dakar, caracteritzada per un creixement poblacional molt ràpid, fluxos poblacionals importants, problemes de salut pública en relació amb el sanejament i l'hàbitat anàrquic, elevats nivells de pobresa, gran diversitat i mescla cultural. En general, una zona especialment desfavorida.
El Districte de Salut de Mbao ha sol·licitat a Metges del Món recolzament per a la rehabilitació del seu centre i l'equipament del mateix amb material informatiu i de sensibilització, preventiu, anticonceptiu, planificació familiar, etc. Aquesta acció permetrà a Metges del Món millorar directament sobre el terreny la disponibilitat i accessibilitat dels serveis de salut sexual i reproductiva per a joves, especialment per a dones, en aquest districte especialment desfavorit i amb població vulnerable.